Navigacija

Content

  • Apartman 1 se nalazi na drugom spratu porodičnog doma Milenković u samom centru Sokobanje i prostire se na 35 m2. Kompletno je opremljen po standardima A kategorije sa četiri zvezdice (****) i sadrži svu potrebnu belu tehniku.

  • Apartman 2 se nalazi na drugom spratu porodične kuće Milenković u Sokobanji. Kategorisan je sa 4 zvezdice i površine je 60 m². Ovakav apartmanski smeštaj u Soko Banji, idealan je za dve porodice. Apartman poseduje dve spavaće sobe, zaseban ulaz, hodnik, terasu sa pogledom na planinu Ozren, kupatilo, i opremljenu kuhinju sa trpezarijom.

  • Apartman 3 je takođe na drugom spratu porodične kuće Milenković u Sokobanji. Kategorisan je sa 4 zvezdice, A kategorije i površine je 35 m². Apartman poseduje poseban ulaz hodnik, spavaću sobu, trpezariju sa kuhinjom i kupatilo. U dnevnom boravku se nalazi jedan francuski ležaj i jedan singl ležaj, kao i TV sa kablovskom.

  • Apartman 4 se nalazi u prizemlju kuće. Kategorisan je sa 4 zvezdice, A kategorije i površine je 35 m². Apartman poseduje poseban ulaz hodnik, spavaću sobu, trpezariju sa kuhinjom i kupatilo. U dnevnom boravku se nalazi jedan francuski ležaj i jedan kauč na rasklapanje, kao i TV sa kablovskom. U trpezariji sa kuhinjom nalazi se sto za ručavanje za četiri osobe i pomoćni ležaj.

  • Izletište Kalinovica udaljeno je 6 km od Sokobanje i nalazi se na planini Ozren na nadmorskoj visini od 650 m. Izletište se odlikuje gustom bukovom i četinarskom šumom u čijem okruženju se nalazi veliki broj lepih izvora čiste hladne pijaće vode.

  • Odmorite se i uživajte u oazi mira i tišine. U ponudi su dve dvokrevetne sobe sa kupatilom. Terasa sa pogledom na Oštru Čuku.
    Mogućnost pansiona u Etno kući "Kalinovica".

  • Akva park svečano je otvoren 21. Juna na dan Opštine Sokobanja. Akva park se nalazi 1,5 km od centra, u okviru sportsko-rekreativnog kompleksa Podina. Ovaj zabavni vodeni kompleks izgrađen je na površini od 16 000 m² i može da primi do 2000 posetilaca.

 
Apartmani Sokobanja Kalinovica - Facebook

Apartman 4

Apartman 4 se nalazi u prizemlju kuće. Kategorisan je sa 4 zvezdice, A kategorije i površine je 35 m². Apartman poseduje poseban ulaz hodnik, spavaću sobu, trpezariju sa kuhinjom i kupatilo. U dnevnom boravku se nalazi jedan francuski ležaj i jedan kauč na rasklapanje, kao i TV sa kablovskom. U trpezariji sa kuhinjom nalazi se sto za ručavanje za četiri osobe i pomoćni ležaj. Kuhinja poseduje šporet, frižider i kompletno posuđe.

Gostima je na raspolaganju letnja bašta u dvorištu kuće.

 

APARTMAN 4 POSEDUJE:

* zaseban ulaz
* hodnik
* dnevni boravak sa francuskim ležajem i kaučom na rasklapanje
* TV sa kablovskom.
* trpezarija sa kuhinjom (sto za ručavanje i pomoćni ležaj)
* kuhinja ima šporet, frižider i kompletno posuđe
* kupatilo sa tušem, umivaonikom i WC-om
* wireless internet

Gostima apartmana obezbeđen je parking prostor u dvorištu kuće.

Cena izdavanja apartmana je po dogovoru i koriguje se u zavisnosti od broja osoba, broja noćenja i periodu posećivanja (sezona ili van sezone). Za više informacija kontaktirajte nas putem telefona ili mail-om koje možete naći na strani KONTAKT.