Navigacija

Content

  • Apartman 1 se nalazi na drugom spratu porodičnog doma Milenković u samom centru Sokobanje i prostire se na 35 m2. Kompletno je opremljen po standardima A kategorije sa četiri zvezdice (****) i sadrži svu potrebnu belu tehniku.

  • Apartman 2 se nalazi na drugom spratu porodične kuće Milenković u Sokobanji. Kategorisan je sa 4 zvezdice i površine je 60 m². Ovakav apartmanski smeštaj u Soko Banji, idealan je za dve porodice. Apartman poseduje dve spavaće sobe, zaseban ulaz, hodnik, terasu sa pogledom na planinu Ozren, kupatilo, i opremljenu kuhinju sa trpezarijom.

  • Apartman 3 je takođe na drugom spratu porodične kuće Milenković u Sokobanji. Kategorisan je sa 4 zvezdice, A kategorije i površine je 35 m². Apartman poseduje poseban ulaz hodnik, spavaću sobu, trpezariju sa kuhinjom i kupatilo. U dnevnom boravku se nalazi jedan francuski ležaj i jedan singl ležaj, kao i TV sa kablovskom.

  • Apartman 4 se nalazi u prizemlju kuće. Kategorisan je sa 4 zvezdice, A kategorije i površine je 35 m². Apartman poseduje poseban ulaz hodnik, spavaću sobu, trpezariju sa kuhinjom i kupatilo. U dnevnom boravku se nalazi jedan francuski ležaj i jedan kauč na rasklapanje, kao i TV sa kablovskom. U trpezariji sa kuhinjom nalazi se sto za ručavanje za četiri osobe i pomoćni ležaj.

  • Izletište Kalinovica udaljeno je 6 km od Sokobanje i nalazi se na planini Ozren na nadmorskoj visini od 650 m. Izletište se odlikuje gustom bukovom i četinarskom šumom u čijem okruženju se nalazi veliki broj lepih izvora čiste hladne pijaće vode.

  • Odmorite se i uživajte u oazi mira i tišine. U ponudi su dve dvokrevetne sobe sa kupatilom. Terasa sa pogledom na Oštru Čuku.
    Mogućnost pansiona u Etno kući "Kalinovica".

  • Akva park svečano je otvoren 21. Juna na dan Opštine Sokobanja. Akva park se nalazi 1,5 km od centra, u okviru sportsko-rekreativnog kompleksa Podina. Ovaj zabavni vodeni kompleks izgrađen je na površini od 16 000 m² i može da primi do 2000 posetilaca.

 
Apartmani Sokobanja Kalinovica - Facebook

Etno kuća na Kalinovici

Izletište Kalinovica udaljeno je 6 km od Sokobanje i nalazi se na planini Ozren na nadmorskoj visini od 650 m. Izletište se odlikuje gustom bukovom i četinarskom šumom u čijem okruženju se nalazi veliki broj lepih izvora čiste hladne pijaće vode. Ovo mesto karakteristično je po koncetraciji negativnih jona koji iz organizma eliminišu štetne materije, kao i po specifičnom mešanju vazdušnih struja, ruže vetrova, koji pozitivno utiču na disajne puteve bolesnih, a i zdravih osoba. U srcu izletišta nalazi se „Pljoprivredno gazdinstvo Vesne Milenković“. U okviru poljoprivrednog gazdinstva nalazi se etno kuća kao i otvorena terasa za goste porodice Milenković i za sve namerne putnike.

NUDIMO

* zdravu domaću hranu (pogačice od integralnog brašna sa kajmakom, sirom, medom, džemom..)
* razne vrste pečenja
* domaću rakiju i vino porodice Milenković.
* jahanje poni konjića
* korišćenje mini terena i parka za decu
* predivne biciklističke staze

Gosti koji nisu zainteresovani za ovakav vid rekreacije, vreme mogu provesti u laganoj vožnji bicikla i obilasku okolnih izletišta ili mirnoj šetnji stazom zdravlja.

Naša ponuda uključuje i organizovanje grupnih poseta kao i obilazak okolnih izletišta sa turističkim vodičem.